Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40,000: Darktide krijgt de hete saus behandeling

Lou's Hotsauce and Fatshark biedt "fel smaakvolle sauzen" in vier niveaus van warmte-intensiteit.

HQ

Warhammer 40,000: Darktide is een zeer gewelddadige, duistere en grimmige actiegame. Als we gevraagd zouden worden om het spel te definiëren als een kruiderij, zouden we waarschijnlijk een pittige hete saus voorstellen. Het lijkt erop dat dit iets is waar de Zweedse ontwikkelaar Fatshark en Lou's Hotsauce ook over heeft nagedacht, want ze hebben nu een samenwerking aangekondigd die als volgt wordt beschreven:

"Trakteer je tong op vier fel smaakvolle sauzen, gesmeed in de vuren van de Warp zelf. Variërend in hitte en intensiteit - van een milde, heerlijke lasgun tinteling, tot een explosie van scovilles die een Ogryn twee keer zou doen nadenken. "

Vier verschillende sauzen zijn verkrijgbaar in een cool pakket dat kan worden besteld via Lou's Hotsauce homepage, waaronder:

Veteran: Tangy Louisiana Style Cayenne
Zealot: Smokey Chipotle
Psyker: Tropical Scorpion
Ogryn: Ghost Reaper Superhot

Warhammer 40,000: Darktide werd op 30 november uitgebracht voor pc (en komt vrij snel voor Xbox Series S / X), je kunt onze recensie hier bekijken.

Warhammer 40,000: Darktide