Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
NIEUWS - GESPONSORDE CONTENT

The Lich King is terug en dat vieren we met livestreams en prijzen.

De vierde en laatste livestream begint binnenkort met Vikings-ster Alicia Agneson aan het roer.

Allereerst, voordat we beginnen, doe hier onze quiz, zodat je kunt meedoen voor een groot aantal coole prijzen. Hieronder lees je er meer over.

Heb je meegedaan? Goed, laten we op weg gaan naar Northrend. Blizzard heeft enorm veel succes gehad en biedt die-hard World of Warcraft-fans een kans om te spelen in precies de versie van de uitgestrekte wereld die zij verkiezen. Dit is tot bloei gekomen door de Klassieke versies, en nu hebben we de ultieme favoriet van veel mensen bereikt - Wrath of the Lich King.

De uitbreiding landde in 2008 en vertegenwoordigt voor velen de perfecte balans tussen toegankelijkheid, uitdaging en sociale interactie. Deze editie staat op het punt van lanceren en om dit te vieren hebben we samengewerkt met Activision Blizzard voor een grootschalig nostalgiefeest met livestreams, quizzen en prijzen.

Livestreams - Een "Scandinavische tour"


Allereerst kunnen we onthullen dat we de komende weken vier gigantische livestreams met beroemde gasten zullen presenteren, die je kunt bekijken via onze live-pagina. De timing is als volgt:


  • 31 augustus - wanneer Oscar Dronjak van de band HammerFall langskomt, samen met streamers SNOWMIXY en AnnieFuchsia.

  • 6 september - wanneer een van de producenten van het spel Brian Birmingham, WoW Classic Lead, zal spelen samen met streamers SNOWMIXY en AnnieFuchsia.

  • 14 september - Vikings acteur Alex Høgh Andersen valt in de studio samen met streamer Sjeletyven en Johnni Gade.

  • 27 september - we worden vergezeld door actrice Alicia Agneson (ook van Vikings), opnieuw samen met Sjeletyven en Johnni Gade.

Hieronder zie je herhalingen van voltooide streams

Livestream met Alex Høgh Andersen, Sjeletyven en Johnni Gade.

HQ

Livestream met Oscar Dronjak van HammerFall, SNOWMIXY en AnnieFuchsia.

HQ

Livestream met SNOWMIXY en AnnieFuchsia.

HQ
World of Warcraft: Classic

Valter Skarsgård en nog veel meer


Niet alleen dat, we hadden een vrij prominent bezoek van Valter Skarsgård, die zich ook oudere World of Warcraft-uitbreidingen herinnert, en we maakten een reis naar Borean Tundra in Northrend met hem, en praatten zelfs een beetje over zijn carrière. Die video kun je hieronder bekijken. Ook als je een goede ouderwetse hype mist, hebben we ons ook voorbereid op de lancering met een video. Je vindt het ook hieronder:

HQ
HQ
HQ

Prijzen en informatie


Maar dat is niet alles. Er zijn ook prijzen te winnen, en we hebben momenteel een prachtige replica van Arthas ' Helmet of Domination die wacht om een thuis te vinden, een gigantisch Arthas-standbeeld, evenals een op de pandemie geïnspireerd Wrath of the Lich King-bordspel, t-shirts en originele Collector's Edition-edities van de uitbreiding die ongeopend zijn vanaf de lancering in 2008. Hopelijk heb je je ingeschreven via de quiz bovenaan het journaal, maar je kunt ook winnen door elk van de vier livestreams te bekijken.

Er zijn beide prijzen hierboven, en zoiets eenvoudigs als Game Time-codes van elk twee maanden, en we hebben er veel van.

Ik denk dat er niets meer te zeggen valt, maar; De koning is terug!