Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Tactics Ogre: Reborn

Tactics Ogre: Reborn vervangt Starfield in november

Een ander Nvidia GeForce-lek kan op 11.11 van de lijst worden afgestreept.

We naderen een jaar sinds Nvidia het bestaan van God of War op pc lekte, Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, Kingdom Hearts IV, Resident Evil 4 en meer met zijn GeForce-lijst, en nu kunnen we er nog een game van afstrepen.

Na een aantal voor de hand liggende aanwijzingen sindsdien, bevestigde Square Enix har eindelijk dat het een verbeterde versie van de binnenkort dertig jaar oude game brengt in de vorm van Tactics Ogre: Reborn. Dit zal specifiek een upgrade zijn van de PSP-remaster uit 2010 wanneer deze op 11 november van dit jaar op pc, PlayStation en Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Reborn zal echter enkele aspecten van de PSP-versie veranderen. Het klassebrede nivelleringssysteem is gewijzigd in een unit-gebaseerd systeem. Dat komt bovenop verbeterde graphics en geluid, de mogelijkheid om te schakelen tussen volledig ingesproken Engelse en Japanse versies, opnieuw opgenomen soundtrack (samen met enkele nieuwe melodieën), slimmere vijanden, snellere gevechten, opnieuw ontworpen menu's, betere bedieningselementen, automatisch opslaan en andere verbeteringen die bedoeld zijn om zowel oude als nieuwe spelers in drie maanden een geweldige ervaring te geven.

HQ
Tactics Ogre: Reborn