Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
artikelen

Schermtijd - augustus 2022

We bekijken de meest opwindende films en tv-series die in augustus in de bioscoop en op streamingdiensten terechtkomen.

HQ

Hoewel de zomer over het algemeen vrij rustig is geweest als het gaat om gamereleases, hebben film en tv niet hetzelfde lot ondergaan. In navolging van het drukke schema van juli komt een echt volgepropte augustus, waar we ons kunnen verheugen op een reeks films en series, die zowel in de bioscopen als op uw favoriete streamingdiensten terechtkomen.

Maar voordat we in al het lekkers duiken in deze volgende aflevering van Screen Time, een kort woord van waarschuwing. We hebben onze keuzes gebaseerd op een BRITSE releasekalender, dus zorg ervoor dat u uw lokale bioscoop controleert op nauwkeurige vermeldingen en datums. Met dat uit de weg, laten we doorgaan.

HQ

Bullet Train - 3 augustus

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe John Wick eruit zou zien als het personage werd gespeeld door Brad Pitt in plaats van Keanu Reeves en zich afspeelde op een Japanse kogeltrein in plaats van door voornamelijk Amerika, dan hebben we de film voor je. Deze film, simpelweg bekend als Bullet Train, ziet Pitt's hoofdpersonage het opnemen tegen rivaliserende huurmoordenaars die allemaal vergelijkbare missies lijken te hebben.

The Sandman [Netflix] - 5 augustus

Augustus wordt een behoorlijk grote maand voor Netflix en zijn abonnees, en om de boel af te trappen is de drama-fantasyserie gebaseerd op het werk van Neil Gaiman: The Sandman. Ingelijst rond een tovenaar die soms bekend staat als Dream of vaak Morpheus, toont deze show de inspanningen van de leidende tovenaar terwijl hij zijn verloren machtsvoorwerpen opnieuw probeert te verwerven na jaren gevangen te zijn genomen door de Dood zelf.

Prey - 5 augustus

Als je tegenwoordig aan de Predator-franchise denkt, is het meestal de door Arnold Schwarzenegger geleide film die in je opkomt, maar in augustus zie je een nieuw individu dat het opneemt tegen de buitenaardse jager. Prey zal laten zien wat er gebeurde toen een roofdier 300 jaar geleden naar de aarde kwam en midden in de Comanche-natie landde. In deze film zullen de inheemse Amerikaanse krijgers vechten en het opnemen tegen de ongelooflijk goed uitgeruste buitenaardse bloedsportjager terwijl het erop uitziet om nog een trofee aan zijn verzameling toe te voegen.

HQ

Locke & Key: Seizoen 3 [Netflix] - 10 augustus

Na een paar jaar een jaarlijks uitgebracht seizoen op Netflix te zijn geweest, komt Locke & Key in de eerste helft van augustus 2022 officieel tot een einde. Dit seizoen wordt het verhaal van de Locke-broers en zussen afgerond en dit seizoen geconfronteerd met de meest uitdagende bedreiging tot nu toe en zullen ze zich moeten binden en samenwerken als nooit tevoren als ze hopen en van plan zijn te overleven.

I Am Groot [Disney+] - 10 augustus

Disney en Marvel zetten hun inspanningen voort om personages die al in het Marvel Cinematic Universe zijn geïntroduceerd te gebruiken om shows te produceren, en het nieuwste personage dat deze behandeling krijgt, zal niemand minder zijn dan de Guardians of the Galaxy's Groot. De show, toepasselijk I Am Groot genaamd, wordt een serie korte films met de babyversie van Groot, omdat het tot allerlei gekke capriolen komt.

Schermtijd - augustus 2022

Dota: Dragon's Blood - Boek 3 [Netflix] - 11 augustus

Hoewel Dota: Dragon's Blood pas in 2021 begon, is de show al op zoek naar zijn derde seizoen in augustus, wanneer Book 3 op Netflix landt. Deze show vervolgt de reis van Dragon Knight Davion en de prinses Mirana en zal de geanimeerde versie van Valve's populaire videogame verder verkennen.

Day Shift [Netflix] - 12 augustus

Wat hebben Jamie Foxx, Dave Franco en Snoop Dogg allemaal gemeen? Het zijn allemaal vampierjagers. Of in ieder geval portretteren ze allemaal vampierjagers in Netflix's aankomende actiekomedie Day Shift. Afkomstig van het team dat John Wick tot leven heeft gebracht, ziet deze film foxx's personage dat zijn vampier-dodende talenten wil gebruiken om genoeg geld te verdienen om het schoolgeld en de beugels van zijn dochter te betalen.

HQ

Nope - 12 augustus

Jordan Peele is niet alleen een komische skitlegende, maar ook uitgegroeid tot een van de beste horrorregisseurs in Hollywood. Zijn nieuwste film, Nope, met in de hoofdrollen Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Stephen Yeun, speelt zich af in een geïsoleerd deel van Californië en draait om de inwoners van een klein stadje die uiteindelijk getuige zijn van een onverklaarbare en angstaanjagende ontdekking.

She-Hulk: Advocaat [Disney+] - 17 augustus

Terwijl augustus 2022 de I Am Groot-serie shorts uitbrengt, begint deze maand ook de volgende Marvel Cinematic Universe live-action tv-serie. She-Hulk: Attorney At Law toont Jennifer Walters en hoe ze door de wereld navigeert nadat ze de krachten van de Hulk heeft geërfd en een zes voet zeven-inch superheld is geworden nadat ze een bloedtransfusie van Bruce Banner zelf heeft gekregen.

HQ

The Cuphead Show: Seizoen 2 [Netflix] - 19 augustus

Het was pas onlangs dat Cuphead's The Delicious Last Course DLC werd uitgebracht en sindsdien heeft de post-launch content enorm veel succes geboekt. Maar dat is niet het enige stukje Cuphead om naar uit te kijken, want het tweede seizoen van The Cuphead Show op Netflix komt ook in augustus uit en brengt een hele hoop nieuwe avonturen met de porseleinen protagonisten en hun nieuwe bondgenoot, de glimmende Kelk.

Beest - 26 augustus

In een tijdperk van Monsterverse-films zou je kunnen denken dat een bijzonder vervelende leeuw niet bepaald een probleem of een angstaanjagende bedreiging zou zijn. Maar, zoals Idris Elba's aankomende avonturendramafilm Beast onthult, zijn de vleesetende roofdieren een bedreiging die absoluut niet lichtvaardig moet worden opgevat. Met Sharlto Copley ook in de hoofdrol, zal deze film zien wat er gebeurt als een gezin wordt opgejaagd door een schurkenbeest dat maar één doel heeft: bewijzen dat er maar één toproofdier is.

HQ

Me Time [Netflix] - 26 augustus

Wat gebeurt er als mama de kinderen meeneemt voor het weekend en papa alleen achterlaat met een van zijn oudste vrienden? Dat is precies de vraag die de komedie van Netflix, met Mark Wahlberg en Kevin Hart in de hoofdrollen, wil beantwoorden. Me Time komt op 26 augustus en lijkt een film te worden die vol zit met lachen.

Andor [Disney+] - 31 augustus

Hoewel je misschien bekend bent met de naam Cassian Andor, is dit personage niet een van de bekendste gezichten in A Galaxy Far, Far Away. De originele Disney + -show Andor wil dit echter rechtzetten, want hier krijgen we veel meer te weten over de iconische Rebel en hoe hij bekendheid verwierf in de strijd tegen het Rijk.

Daar hebben we het. Augustus 2022 is een echt volle maand als het gaat om films en tv, en er lijkt echt voor elk wat wils te zijn. Maar als dat er niet is, zorg er dan voor dat je over een maand terugkeert, waar we zullen zien of september 2022 iets voor je heeft op de volgende editie van Screen Time.