Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Resident Evil 2

Resident Evil 2 al drie miljoen keer verscheept

HQ

Capcom heeft bekendgemaakt dat er al drie miljoen exemplaren van Resident Evil 2 zijn verscheept. In het Verenigd Koninkrijk kwam de horrorremake al op de eerste plek binnen van de fysieke verkoopcharts.

Ter vergelijking: De 1-Shot Demo van Resident Evil 2 is in totaal 4,7 miljoen keer gedownload. Het origineel uit 1998 wist in totaal 4,96 miljoen keer te verkopen, waarmee het de vierde bestverkochte Resident Evil-game ooit is. Resident Evil 7: Biohazard is in totaal 6 miljoen keer verkocht. Capcom heeft aangegeven op soortgelijke verkoopcijfers te mikken voor de lange termijn.

Resident Evil 2 is sinds vorige week verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Check voor meer informatie onze (video)review en tips om te overleven.

Resident Evil 2
HQ