Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Poppy Playtime

Poppy Playtime Chapter 2 komt deze week naar mobiele apparaten

De terugkeer van Huggy Wuggy en Mommy Long Legs komt naar telefoons in afwachting van de aankondiging van Poppy Playtime Chapter 3.

HQ

MOB Games heeft via zijn officiële Twitter-account aangekondigd dat het tweede hoofdstuk van zijn angstaanjagende first-person avontuur Poppy Playtime deze week naar Android- en iOS-apparaten komt.

Hierdoor zijn de twee hoofdstukken die tot nu toe zijn uitgebracht beschikbaar op alle platforms en kunnen fans nu onderweg genieten van de sinistere speelgoedfabriek met Huggy Wuggy en Mommy Long Legs, terwijl de spanning toeneemt voor de aankondiging van het langverwachte Hoofdstuk 3, dat sommigen naar eind oktober wijzen als een waarschijnlijke datum (misschien om het in te kaderen met Halloween).

Qua prijzen kost Poppy Playtime Chapter 1 momenteel € 2,59 in de Google Play Store en € 2,99 via de App Store van Apple, hoewel het nog niet bekend is of Poppy Playtime Chapter 2: Fly in a Web dezelfde prijs zal behouden, hoewel hopelijk wel.

Speel jij Poppy Playtime Chapter 2 vanaf je mobiele apparaten?

Poppy Playtime