Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Call of Duty: Modern Warfare II

Wanneer is de open bèta van Call of Duty: Modern Warfare II?

We hebben het antwoord daarop en de eerste blik op de nieuwe Formule 1-kaart hier.

HQ

Infinity Ward beloofde dat het meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare II zou delen na de Call of Duty League-finale van dit weekend, en het was zoals verwacht de eerste bètadetails.

Nu weten we officieel dat PlayStation-spelers een week voorsprong krijgen, want degenen die Call of Duty: Modern Warfare II pre-orderen, kunnen het op 16 en 17 september op de consoles van Sony spelen. Elke andere PlayStation 4- en PlayStation 5-bezitter kan dan meedoen aan het open bètaweekend dat duurt van 18 september tot en met 20 september.

Pc- en Xbox-spelers krijgen de week erna hun kans, wanneer degenen die de game pre-orderen op 22 en 23 september de bèta kunnen gaan spelen. Iedereen met een PlayStation kan tijdens deze twee dagen ook weer meedoen voordat absoluut iedereen op alle platformen toegang krijgt tot de open bèta van 24 september tot en met 26 september.

Hoewel we niet veel te horen krijgen over wat er in de open bèta zit, hebben de ontwikkelaars in ieder geval de eerste multiplayer-map laten zien die er deel van zal uitmaken. Je kunt hieronder een flythrough zien van wat Marina Bay Grand Prix wordt genoemd, en hier is een overzicht van de bètatijden om het gemakkelijker te maken:

Vanaf 18u BST / 19u CEST op 16 september - 17 september
PlayStation 4- en PlayStation 5-bezitters die de game pre-orderen.

Vanaf 18.00 uur BST / 19.00 uur CEST op 18 september - 20 september
Iedereen met een PS4 of PS5.

Vanaf 18.00 uur BST / 19.00 uur CEST op 22 september - 23 september
Pc- en Xbox-bezitters die de game pre-orderen, evenals iedereen op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Vanaf 18.00 uur BST / 19.00 uur CEST op 24 september - 26 september
Iedereen op pc, PlayStation en Xbox.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare II