Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
MultiVersus

MultiVersus vertraagt eerste seizoen

Morty, de nieuwe battle bass en meer krijgen we volgende week immers niet.

HQ

Gisteren onthulde De game director van MultiVersus en mede-oprichter van Player First Games, Tony Huynh, dat hij dacht dat de battle pass voor seizoen 1 950 Gleamium zal kosten en 50 niveaus zal zijn, dus het klonk alsof we volgende week konden uitkijken naar een aantal spannende dingen. Helaas zal dat toch niet het geval zijn.

De ontwikkelaars hebben op Twitter aangekondigd dat het eerste seizoen van MultiVersus is uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum. Dit betekent dat we niet als Morty van Rick and Morty kunnen spelen of de nieuwe skins en dergelijke krijgen in de eerste echte battle pass volgende week. In plaats daarvan wordt de pre-season battle pass verlengd tot en met 15 augustus, dus het klinkt alsof we op zijn minst een extra week moeten wachten op nieuwe content.

MultiVersus