Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Minecraft

Iemand bouwt de hele Pokémon-wereld in één Minecraft-server

Het doel van het project is om alle negen regio's van Pokémon op één naadloze manier te verkennen.

HQ

Een Minecraft-speler en TikTok-gebruiker genaamd thechunkyhippo bouwt de hele Pokémon-wereld in één Minecraft-server. Het project streeft ernaar om alle negen regio's van Pokémon verkenbaar en speelbaar te hebben in één naadloze server, en zal zelfs NPC's hebben om mee te chatten, en Pokémon om te vangen en te trainen dankzij de Minecraft Pixelmon-mod, waar het project omheen is gebouwd.

Zoals de nieuwste TikTok-video van thechunkyhippo stelt, heeft het project genoeg tractie verzameld dat ze nu op zoek zijn naar uitbreiding van het team dat de wereld aanzienlijk creëert, door verschillende personen aan te trekken die verantwoordelijk zijn voor terreinontwerp, decoratie, Pokémon-expertise, serveronderhoud en meer.

Het project heeft nu zelfs een eigen Patreon-pagina, waar geïnteresseerde fans hun steun voor de bouw kunnen tonen en de creatie ervan kunnen helpen financieren.

Vanaf nu is de bouw alleen in Cerulean City in de Kanto-regio (de eerste regio), wat betekent dat er nog een lange weg te gaan is voordat het is voltooid, maar zoals het er nu uitziet, zijn Viridian Forest, Pallet Town, Mt. Moon en de verschillende routes ertussen allemaal al voltooid. Bekijk hier de voortgang.

Minecraft

Bedankt, GamesRadar.