Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Dying Light 2 Stay Human

Het tweede hoofdstuk van Dying Light 2 Stay Human komt over een paar weken

Het brengt een nieuw personage met een nieuwe taak om aan te pakken, evenals Patch 1.5.

HQ

Techland heeft aangekondigd dat het tweede hoofdstuk van Dying Light 2 Stay Human over een paar weken zal verschijnen. Er is geen exacte datum gegeven voor de volgende ronde van post-launch content, maar we krijgen in een persbericht te horen dat de nieuwe batch content naast Patch 1.5 zal aankomen.

Wat betreft hoe dit tweede hoofdstuk heet, het staat bekend als A Huntress and a Hag en draait om de nieuwe Chapter Agent Shen Xiu (The Huntress). Hoewel ons op dit moment haar exacte motivaties niet worden verteld, wordt ons verteld dat Xiu een "uiterst bekwame tracker en boogschietexpert" is die "een heel speciale taak voor je heeft".

Techland heeft verklaard dat het de komende weken verder nieuws en informatie over dit tweede hoofdstuk en Patch 1.5 zal blijven onthullen, inclusief die van de nieuwe missies, premies, vijanden en wapens die als onderdeel ervan zullen worden toegevoegd.

Dying Light 2 Stay Human