Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Minecraft

Minions vallen Minecraft binnen in nieuwe DLC

Speel als Gru en word de slechtste superschurk ooit.

HQ

Minecraft was eerder geen onbekende in samenwerkingen met populaire franchises, en nu is het tijd voor nog een andere. Deze keer zijn het die vervelende / prachtige (afhankelijk van wie je het vraagt) Minions die samen met Gru Minecraft binnenvallen om de première van Minions: The Rise of Gru te vieren.

De officiële beschrijving luidt:

"Als je als Gru speelt, moet je de grootste, slechtste superschurk worden, en om dat te doen, moet je gadgets, Minions en je moed verzamelen om het op te nemen tegen de Vicious 6: een team van superschurken die niet enthousiast zijn over je pogingen om hun donder te stelen. Naarmate je slinkse plannen vorm krijgen, moet je je schurk-o-meter vullen door te sluipen, racen en je Minions op steeds sluwere manieren te regisseren voordat je je vijanden confronteert in een vurige laatste confrontatie. Als je denkt te weten wat er daarna gebeurt, houd dan je Plasma Jelly Launchers vast, vriend, want je zult de Vicious 6 nu op een geheel nieuwe manier tegemoet treden!"

Als je denkt dat dit leuk klinkt, ga dan naar de Minecraft Marketplace om de DLC te krijgen en je carrière te beginnen als de meest vreselijke schurk die de wereld ooit heeft gezien. Als je echt van Minions houdt, maar deze nieuwe uitbreiding niet wilt kopen, krijg je ook een gratis in-game Minion-hoodie die op je wacht in de kleedkamer.

Minecraft