Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
MultiVersus

MultiVersus heeft een enorme update gekregen

Een enorme lijst van balansveranderingen is doorgekomen, naast de lancering van Gizmo.

HQ

Zoals je zeker al weet, heeft de donzige Gremlins-protagonist Gizmo zich aangesloten bij MultiVersus, maar hij is niet het enige nieuwe dat aan het spel is toegevoegd. Gizmo wordt gelanceerd samen met een nieuwe update (1.02), en deze is echt heel groot.

Het belangrijkste is dat de hitboxes, aangeduid als hurtboxes, opnieuw zijn gemaakt en niet langer alleen blokken zijn, maar eerder zijn uitgelijnd met de ledematen van je personage. De projectielen zijn ook gemakkelijker te begrijpen en ze zijn nu meer in lijn met andere vechtspellen, dus het ene projectiel heft het andere op.

De personages zijn ook opnieuw in balans gebracht met Bugs Bunny, Iron Giant, Shaggy, Superman, Tom &Jerry en Velma als de grootste verliezers en krijgen enorme nerfs. Batman, Finn, Garnet, Harley, Morty en LeBron James zijn de winnaars van deze update, die flink opgepoetst zijn.

Ga hierheen om de enorme patchlijst te bekijken.

MultiVersus