Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Leer alles over de creatie van World of Warcraft: Wrath of the Lich King in een nieuwe ontwikkelaarsvideo

Krijg inzicht in de uitbreiding voordat deze later dit jaar beschikbaar komt in World of Warcraft: Classic.

HQ

Dit jaar belooft een heel groot jaar te worden voor World of Warcraft, want blizzard heeft niet alleen bevestigd dat de Dragonflight-uitbreiding voor de hoofdgame dit jaar zal verschijnen, maar de ontwikkelaar wil ook Wrath of the Lich King Classic naar World of Warcraft: Classic brengen.

Met deze iconische uitbreiding die later dit jaar terugkeert, heeft de Californische ontwikkelaar de eerste in een reeks video's uitgebracht, waarin leden van het ontwikkelingsteam praten over de creatie van de uitbreiding in de late jaren 2000.

Met art director, Ely Cannon, lead level designer, Sarah Boulian Verrall en zelfs Overwatch 2's game director, Aaron Keller, praat de video over de relatie tussen levelontwerp en kunst, hoe elk van Northrend's locaties tot stand kwam, de uitdagingen van het maken van de uitbreiding als geheel, zelfs hoe verhalen uit het eigen leven van de ontwikkelaar speelden in de creatie, en meer.

Bekijk hieronder het volledige ontwikkelaarsdagboek.

HQ
World of Warcraft: Wrath of the Lich King