Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Dying Light 2 Stay Human

Koch Media met Dying Light 2 op de Gamescom

Nieuwe samenwerking met Techland voor de distributie van het actievervolg.

HQ

Koch Media verzorgt in Europa de distributie van Dying Light 2 en brengt dit jaar de game naar de Gamescom.

"We zijn enthousiast om opnieuw de krachten te bundelen met Koch Media. De oorsprong van onze relatie dateert alweer meer dan een decennium geleden en Koch Media is sindsdien een vertrouwde partner geweest. Dit is een geweldige kans, en we brengen Dying Light 2 naar Europa en Australië." Zei Ed Lin, Head of Marketing bij Techland. "Nadat we officieel onze samenwerking starten op gamescom, zullen we samenwerken voor een krachtige campagne en lancering van Dying Light 2 in voorjaar 2020."

"We zijn verheugd om de revitalisatie aan te kondigen van wat door de jaren heen een extreem succesvolle samenwerking is geweest. Beide teams bij Koch en Techland kennen elkaar goed en hebben vertrouwelijke werkrelaties gecreëerd door het werk samen aan de bekroonde voorganger Dying Light en verschillende andere titels in onze territoria. Al onze lokale publicerings- en distributieteams bij Koch Media in Europa zijn enthousiast om aan de slag te gaan met het langverwachte volgende deel in de Dying Light-serie", ", zegt Dr. Klemens Kundratitz, ceo van Koch Media.

"Onze ervaring in het werken met Techland en de algehele kwaliteit van de game geeft ons veel vertrouwen dat dit weer een grote hit gaat worden voor beide bedrijven. Gamescom 2019 is het perfecte moment om onze samenwerking nogmaals van start te laten gaan. We zijn helemaal klaar om de game te ondersteunen met al onze Marketing- Sales- en PR-expertise in alle Europese markten en Australië."

Dying Light 2 verschijnt in de lente van 2020 op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Gamescom vindt dit jaar van dinsdag 20 tot zaterdag 24 augustus plaats in Keulen.

HQ
HQ
Dying Light 2 Stay Human