Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws

It Takes Two-maker plaagt zijn aankomende titel

Een Twitter-afbeelding heeft tot enige speculatie geleid.

HQ

It Takes Two werd een enorme hit toen het vorig jaar werd uitgebracht en in juli meldden we dat het was gestegen tot meer dan zeven miljoen verkochte games. Dit is extra indrukwekkend gezien het feit dat speler twee (wat verplicht is, dit is alleen co-op) de game niet nodig heeft om deel te kunnen nemen, zelfs niet wanneer je online speelt, en dat is het inbegrepen bij EA Play en Game Pass.

Twee weken geleden werd ook aangekondigd dat It Takes Two op weg is naar Switch, iets dat de verkoopcijfers zeker nog meer zal stimuleren - wat alleen maar zo verdiend kan worden omschreven omdat de game uitstekend is.

Dus wat is de ontwikkelaar, de Zweedse studio Hazelight, tot nu toe? Nou, we hebben net een eerste teken van leven gekregen van hun volgende project toen Josef Fares, oprichter van Hazelight en creatief directeur, een kleine plaag op Twitter plaatste. Het is letterlijk gewoon een beeld van beweging die twee mensen aftopt, wat ons wel enkele mogelijke aanwijzingen geeft.

Eerst en vooral kunnen twee mensen die samen motion cappen erop wijzen dat het een andere co-op-game is (Hazelight's twee tot nu toe uitgebrachte titels zijn A Way Out en It Takes Two, beide sterk co-op gericht). Ten tweede wordt motion capping meestal vrij laat in de productie gedaan, wat betekent dat het misschien niet zo ver weg is als men zou denken. Ten slotte zijn de twee mensen in motion capture-pakken vrouwelijk, wat een spel met twee vrouwelijke hoofdrolspelers zou kunnen betekenen, net zoals A Way Out twee mannelijke hoofdrolspelers had.

It Takes Two-maker plaagt zijn aankomende titel