Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Hitman 3

Hitman 3 Freelancer wordt in januari 2023 gelanceerd

En volgende maand is er een gesloten technische test.

HQ

Hitman 3 Freelancer werd al een tijdje geleden aangekondigd, op hetzelfde moment dat IO Interactive ook het doek trok over Year 2 van zijn stealth-actie-threequel. Destijds werd duidelijk gemaakt dat Freelancer in het voorjaar van 2022 zou komen, maar dat is al lang voorbij en het is nog steeds niet aangekomen omdat het een tijdje geleden is uitgesteld.

Gelukkig weten we nu wanneer Freelancer precies zal debuteren, want IO Interactive heeft een blogpost uitgebracht waarin staat dat de modus begin 2023 komt en dat de exacte datum 26 januari zal zijn.

Er wordt ook opgemerkt dat Freelancer zal komen als een gratis update voor alle Hitman 3-eigenaren, en dat er verschillende blogposts zullen zijn in de aanloop naar de lancering die meer informatie met betrekking tot de spelmodus beschrijven.

Degenen die op zoek zijn naar een kans om Freelancer te spelen voorafgaand aan de release, kunnen hun aandacht richten op de gesloten technische test die volgende maand zal plaatsvinden, waar een selectie van Steam-spelers zal worden uitgenodigd voor een kans om de modus door de ringer te halen voorafgaand aan de lancering. Meer details hierover worden gedeeld op 27 oktober, met de roadmap van oktober van de game morgen, op 6 oktober.

Hitman 3