Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws

Het vijfde seizoen van The Crown gaat op 9 november in première

Imelda Staunton neemt de rol van wijlen koningin Elizabeth II over.

HQ

Het was nog maar een paar weken geleden dat berichten naar buiten kwamen dat The Crown de productie van het zesde seizoen moest stoppen, vanwege de dood van koningin Elizabeth II. Maar nu de periode van rouw voorbij is, is Netflix er weer op met aankondigingen en nieuws, en deze laatste komt in de vorm van wanneer de dramaserie terugkeert naar de streamingdienst.

Het vijfde seizoen, waarin Imelda Staunton de rol van koningin Elizabeth II overneemt van Olivia Colman, gaat op 9 november in première en draait om de latere stadia van het leven van de overleden koningin. Hier kunnen we Jonathan Pryce verwachten als prins Philip, Dominic West als prins Charles, Elizabeth Debicki als prinses Diana en een paar andere gezichten die ook enkele niet-royals portretteren.

De trailer voor de serie moet nog echt debuteren, maar dit zal ongetwijfeld onderweg zijn gezien het nieuwe seizoen ongeveer zes maanden verwijderd is van de première.

Het vijfde seizoen van The Crown gaat op 9 november in première