Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
artikelen

Games om naar te zoeken - augustus 2022

We hebben een kijkje genomen naar de grootste en meest opwindende gamereleases van de komende maand.

HQ

Nog een maand zijn de boeken en we zitten nu ver in 2022 en de zomer. Hoewel velen van jullie ongetwijfeld enthousiast zijn over de terugkeer van een fysieke Gamescom eind augustus, zijn er in de aanloop naar dat verwachte evenement nogal wat opmerkelijke gamereleases, zelfs als de grootste lanceringen van de maand over het algemeen rond zullen zijn wanneer de in Keulen gevestigde conventie zal plaatsvinden. Hoe dan ook, om je op de hoogte te brengen van de meest opwindende gamereleases van augustus 2022, zijn we terug met een nieuw deel van Games To Look For.

HQ

Two Point Campus (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch) - 9 augustus

De aftrap van de maand is de volgende simulatiegame van Two Point Studios. Bekend als Two Point Campus, zal dit spel spelers belasten met het bouwen en ondersteunen van de universiteit van hun dromen, en omdat dit zich afspeelt in de vreemde en wonderlijke wereld van Two Point County, kunnen cursussen variëren van gastronomie tot riddertraining. Met zo'n breed aanbod aan opties biedt dit spel zelfs meerdere campuslocaties om uit te proberen, elk met hun eigen thema, evenals verschillende ongewone gebouwen en kamers om het bizarre curriculum te ondersteunen dat je universiteit aan studenten zal aanbieden.

Cult of the Lamb (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch) - 11 augustus

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het is om een cultus te starten in de naam van een oude onheilspellende god, dan is Cult of the Lamb de titel voor jou. Deze videogame komt uit Massive Monster en wordt gepubliceerd door Devolver Digital en vraagt spelers om de krachten van een bezeten lam te gebruiken om zich te wagen in de gevaarlijke wereld bewoond door valse profeten en hun trouwe supporters, allemaal in de poging om nieuwe leden te vinden voor je eigen sekte, en om onderweg sterker en krachtiger te worden.

Marvel's Spider-Man Remastered (PC) - 12 augustus

Hoewel het verhaal zelf niet nieuw is, wachten pc-spelers al sinds het voor het eerst debuteerde op PlayStation 4 op een kans om Insomniac's veelgeprezen webslingeravontuur te kunnen ervaren. Deze editie van het spel vertelt het verhaal van Peter Parker / Spider-Man terwijl hij een groot aantal individuele schurken neerhaalt en bevat alle extra verhaalmissies en inhoud die sinds de lancering zijn uitgebracht, evenals een reeks pc-specifieke functies zoals ondersteuning voor hogere framesnelheden, muis- en toetsenbordbesturing, instelbare renderinstellingen, en meer.

HQ

Rollerdrome (PC, PS4, PS5) - 16 augustus

Skaten, of het nu op een skateboard of rolschaatsen is, is tegenwoordig vrij synoniem geworden met ontwikkelaar Roll7, omdat datzelfde team wil voortbouwen op het succes van de OlliOlli-franchise met een geheel nieuwe titel genaamd Rollerdrome. Ontworpen als een third-person shooter, combineert dit spel snelle bewegingen met trucs en een uniek schietsysteem, allemaal om te zorgen voor een spel dat heel anders is dan al het andere op de markt.

Madden NFL 23 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series) - augustus 19

Net zoals we kunnen verwachten dat EA binnenkort een nieuwe voetbalgame uitbrengt, en ook weten dat we in juli een nieuwe F1-game krijgen, is augustus de tijd geworden voor de volgende Madden NFL. Madden NFL 23 arriveert kort voordat het NFL-seizoen zelf weer van start gaat en biedt de volgende iteratie van de franchise, die dit jaar personeelsbeheer, gameplanning, scouting en betere gratis bureau- en handelstools omvat.

Saints Row (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series) - 23 augustus

Deep Silver Volition is niet bang geweest om Saints Row in al zijn glorie te laten zien ruim voor de lancering eind augustus, want de verwachte reboot van de maffe open wereld misdaadgame heeft tot nu toe talloze trailers en gameplay-video's gehad. Deze titel neemt spelers mee naar de stad Santa Ileso en wil de kenmerkende chaotische gameplay van de serie serveren en uitbreiden, en als er iets is dat over de top wil gaan bij elke kans die het krijgt.

Games om naar te zoeken - augustus 2022Games om naar te zoeken - augustus 2022Games om naar te zoeken - augustus 2022

Pac-Man World Re-Pac (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch) - 26 augustus

We bevinden ons momenteel echt in het tijdperk van remasters en remakes, en de nieuwste game die deze behandeling krijgt, draait om een van de meest iconische en bekende personages van gaming: Pac-Man. De game in kwestie die wordt geremasterd is Pac-Man World Re-Pac, een titel waarin de 3D-platformer uit 1999 terugkeert met verbeterde graphics, verbeterde gameplay en nieuwe functies, zoals een verbeterde gebruikersinterface en een breder beeld van alle actie. Onnodig te zeggen dat je Pac-Man wilt helpen om de Pac-Fam helemaal opnieuw te redden.

Soul Hackers 2 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series) - 26 augustus

Hoewel Atlus later dit jaar veel van de Persona-franchise naar zowel Xbox als Nintendo Switch zal brengen, zal de Japanse ontwikkelaar in augustus ook een geheel nieuwe game lanceren. Soul Hackers 2 is een bovennatuurlijke RPG die zich afspeelt in een cyberpunkversie van Japan en draait om de digitale hivemind-agent Ringo, die is gemaakt en toegewezen om te helpen bij het onderzoeken en stoppen van een vlindereffect dat naar verwachting zal leiden tot het einde van de wereld.

Destroy All Humans 2 - Reprobed (PC, PS5, Xbox Series) - 30 augustus

Na het succes van de Destroy All Humans remake kwam ook de tweede game die een remake kreeg helemaal niet als een verrassing. Destroy All Humans 2 - Reprobed is die titel, en het is in dit spel dat we opnieuw mogen spelen als een Cryptosporidium-137 kloon die is belast met goed ... het vernietigen van alle mensen. Dit vervolg is echter eigenlijk meer een wraakverhaal dan het origineel, want dit keer staan de KGB in de vuurlinie voor hun acties, die uiteindelijk je moederschip hebben opgeblazen. Met coöperatieve ondersteuning, evenals meer en grotere plaatsen om te verkennen, zal deze remake zelfs last-gen consoles overslaan.

F1 Manager 2022 ( (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series) - 30 augustus

Deze maand en deze editie van Games To Look For is de eerste officieel gelicentieerde Formule 1-titel van Frontier Developments. Bekend als F1 Manager 2022, neemt deze game de uitdaging weg van het bemannen van een F1-auto en legt in plaats daarvan de verantwoordelijkheden en verwachtingen van het runnen en leiden van een F1-team op je schouders als de teambaas. Met talloze beslissingen, waaronder die van racestrategie, rijderscontracten, werknemersstatussen, auto-ontwikkeling en meer, allemaal om te beheren, is dit spel er echt een voor F1- en motorsportliefhebbers.

En dat ongeveer doet het, een andere Games To Look For staat in de boeken. Zorg ervoor dat je over een maand weer terugkeert als we kijken wat September te bieden heeft in de gaming-ruimte.