Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Ga vandaag nog met ons mee voor het laatste deel van onze World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Nordic tour

We ronden het af met een laatste GR Live met een aantal spannende gasten.

HQ

In de afgelopen weken hebben we een verscheidenheid aan World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic GR Live-streams gehost, waar we een verzameling beroemdheden en influencers hebben aangetrokken om een rondleiding door Northrend mee te maken, allemaal in de aanloop naar de release (of beter gezegd heruitgave) van de geliefde uitbreiding.

Sinds Wrath of the Lich King Classic nu debuteert, sluiten we deze Scandinavische reis af met een laatste blow-out stream, waar we samenwerken met streamer Sjeletyven, Johnni Gade en Vikings-actrice Alicia Agneson.

Je kunt deze stream in actie zien, vanaf de GR Live-startpagina vanaf de gebruikelijke tijd van 15:00 BST / 16:00 CEST, waar we een paar uur Wrath of the Lich King Classic zullen inspringen.

En in de geest van onze Noordse tour die ten einde loopt, vergeet dan niet om onze themaquiz te doen om kans te maken op een selectie van Wrath of the Lich King-goodies, en ook onze eerdere met sterren bezaaide streams te vangen. Dit alles vind je hier.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King