Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
FIFA 23

FIFA 23 had de grootste lancering van een FIFA-game

Alleen al in de eerste week sprongen 10,3 miljoen spelers in.

HQ

FIFA 23 is het laatste deel in de EA Sports FIFA-serie, aangezien de voetbalgame van volgend jaar in plaats daarvan deel zal uitmaken van de EA Sports FC-franchise. En als dit het geval is, is de game gelanceerd met een enorme ontvangst van fans, omdat het al een FIFA-franchiserecord heeft gebroken.

Zoals opgemerkt door EA in een persbericht, had FIFA 23 de grootste lancering ooit voor een FIFA-game, met 10,3 miljoen spelers die alleen al in de eerste week van start gingen. Pratend over de enorme prestatie, heeft Nick Wlodyka, SVP en GM van EA Sports FC gezegd:

"De reacties van onze fans waren ronduit ongelooflijk en we zijn blij dat onze community in recordaantallen met hun favoriete spelers en teams in FIFA 23 speelt. Met zowel het WK voor mannen als vrouwen en spannende updates van onze voetbalcontent voor vrouwenclubs in de game die nog moet komen, zijn we nog maar net begonnen om spelers de meest authentieke en meeslepende ervaring tot nu toe te bieden."

Ongetwijfeld met het WK dat over een paar weken begint, ligt FIFA 23 op schema voor een zeer indrukwekkend jaar.

FIFA 23