Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
FIFA 23

EA zegt dat Argentinië de FIFA World Cup 2022 zal winnen

Zal EA het vier opeenvolgende correcte voorspellingen doen?

HQ

Elke keer als er een groot sportevenement is, gebruikt EA hun simulatoren om het toernooi na te bootsen en een winnaar te kronen. Verrassend genoeg zijn hun gegevens tegenwoordig zo goed dat ze eigenlijk vaak de juiste resultaten voorspellen, vooral als het gaat om voetbal.

Nu zijn ze weer bezig geweest met de FIFA World Cup 2022 met FIFA 23 met Tournament en World Cup Kick-Off-modi (lees hier meer over de methoden) om te simuleren wat er zal gebeuren. Het blijkt dat Argentinië deze keer de winnaar zal zijn, wat de eerste keer sinds 1986 zou zijn.

Het verdient om vermeld te worden dat EA eigenlijk gelijk heeft gehad voor de laatste drie FIFA World Cups (Spanje 2010, Duitsland 2014 en Frankrijk 2018), dus het is niet alleen geluk. Als ze deze ook spijkeren, zouden we zeggen dat de voorspellingen van EA borderline spoilers worden van dingen die komen gaan.

FIFA 23FIFA 23