Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
FIFA 23

EA werkt samen met Marvel om FIFA Ultimate Team Heroes opnieuw vorm te geven als superhelden

Elke FUT-held van de World Cup krijgt een speciaal geïllustreerd item wanneer de World Cup-modus wordt gelanceerd.

HQ

EA heeft een samenwerking aangekondigd met Marvel, waarbij FIFA Ultimate Team Heroes in FIFA 23 opnieuw wordt ontworpen en nieuwe speciale illustraties krijgt die elke speler afbeelden als die van een superheld.

Zoals we in een persbericht te horen krijgen, zal deze samenwerking worden gekaderd rond de World Cup-spelmodus wanneer die na de lancering debuteert. Er wordt ons verteld dat elk van de FUT Heroes zijn eigen illustratie krijgt geïnspireerd door Marvel Comics, en dat dit hun carrières zowel op club- als op landniveau zal erkennen.

De samenwerking bevat ook verschillende andere items die een Marvel-draai krijgen, waaronder die vantifos, kits, ballen en meer, waarvan wordt vermeld dat ze zonder extra kosten beschikbaar zijn voor FUT-fans. Om hieraan toe te voegen, zal er op een later tijdstip een online Marvel Heroes-stripboek worden gelanceerd, waarvan ons eenvoudigweg wordt verteld dat we er meer over zullen weten naarmate we dichter bij de vakantieperiode komen.

Je kunt hieronder enkele van de opnieuw ontworpen helden bekijken, waaronder Landon "The Brave" Donovan, Ricardo "The Anticipator" Carvalho, Claudio "Il Principino" Marchisio, Yaya "The Citadel" Touré en Park "Tigerheart" Ji-Sung. Meer Hero-aankondigingen zullen op een later tijdstip komen.

FIFA 23FIFA 23
FIFA 23FIFA 23FIFA 23