Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light franchise verkoopt 30 miljoen eenheden

Techland heeft ook een deel van de inhoud onthuld die in het tweede jaar van Dying Light 2 komt.

HQ

Techland heeft aangekondigd dat de Dying Light-franchise wereldwijd 30 miljoen eenheden heeft verplaatst en heeft ook enkele details gedeeld over hoe het Dying Light 2 Stay Human in het komende jaar zal ondersteunen.

In een video ter ere van het jubileum van de tweede game onthult Techland wat het later in het jaar naar de zombie-survivalgame gaat brengen. Begin 2023 zouden we enkele veranderingen in lichaamsfysica en gevechten moeten zien, evenals enkele extra functies om de nacht een beetje angstaanjagender te maken.

<social>https://youtu.be/CsEWG9xwco0</social>

Later in het jaar komt er een volledige vernieuwing van de gevechtsmechanica, een revisie van het parkour-systeem en er was ook een hint van wat verhaal-DLC die ook naar Dying Light 2 Stay Human zou komen.

Op dit moment werkt Techland ook aan een fantasy open-world game, maar het verwacht Dying Light 2 de komende vier jaar te ondersteunen.

Dying Light 2 Stay Human