Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 Stay Human's Bloody Ties-uitbreiding is uitgesteld

Het komt nu in november aan.

HQ

Techland heeft de beslissing genomen om de release van de Bloody Ties-uitbreiding van Dying Light 2 Stay Human opnieuw uit te stellen. Oorspronkelijk gepland voor een debuut in juni, voordat het naar half oktober werd geschoven, komt de uitbreiding nu uit in november, op de 10e om precies te zijn.

"We hebben de beslissing genomen om de lancering van Bloody Ties uit te stellen tot 10 november, om het team extra tijd te geven om bugs op te poetsen en te verpletteren", aldus Techland in een tweet.

Met de vertraging in het achterhoofd heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat het een Q &A-sessie op Discord zal organiseren, waar fans verschillende ontwikkelaars vragen kunnen stellen over de game. Het wordt later vandaag, vrijdag 23 september, gehouden om 17:00 BST / 18:00 CEST.

Degenen die geïnteresseerd zijn in de Bloody Ties-uitbreiding kunnen de nieuwste trailer voor de post-launch content hieronder vinden.

HQ
Dying Light 2 Stay Human