Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 Stay Human's 'All Hallow's Eve' evenement begint

Techland viert het spookachtige seizoen met activiteiten, gratis content en meer.

HQ

Dying Light 2 Stay Human heeft zijn in-game Halloween-evenement voor 2022 gelanceerd. Het heet 'All Hallow's Eve' en loopt van 25 oktober tot 4 november. Tijdens het evenement dragen Volatiles pompoenen op hun hoofd en laat killed Infected speciale 'behandelt' middelen als buit vallen. Deze kunnen worden meegenomen naar Baka the Unfortunate, de evenementverkoper, en worden ingewisseld voor drankjes met een groot aantal vreemde effecten.

Daarnaast zijn er dagelijkse en wekelijkse premies, waarmee spelers rankingpunten kunnen verzamelen. Met deze punten verdien je spelers maskers met Halloween-thema. Er zal ook een wereldwijd doel zijn om tijdens het evenement een wereldwijde traktatie inzamel te houden, en op bepaalde doelen verdienen alle deelnemende spelers beloningen.

Het evenement brengt ook nieuwe cosmetische inhoud met zich mee. De 'Dying Laugh' Halloween-themabundel kan gratis worden geclaimd door spelers van 3 november tot 10 november. Bovendien kunnen spelers die de game al bezitten of kopen van 26 oktober tot 10 november de 'Rais Commando' Outfit claimen, die de aankomende Dying Light 2 Stay Human Bloody Ties DLC promoot.

Dying Light 2 Stay Human