Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 geeft ons een kijkje in de eerste betaalde uitbreiding

En we zullen volgende week veel meer zien en leren over wat een nieuwe factie- en gevechtsarena lijkt te zijn.

HQ

In mei kregen we de teleurstellende boodschap dat de eerste grote verhaaluitbreiding van Dying Light 2 Stay Human moest worden uitgesteld tot september, maar het lijkt er in ieder geval op dat Techland die belofte gaat nakomen.

De Poolse studio heeft ons een korte teaser trailer gegeven voor de uitbreiding waarvan we nu weten dat deze Bloody Ties heet. Dit is slechts een gok, maar het lijkt erop dat het een nieuwe factie zal introduceren die van vechten houdt en dat het ons de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan gladiatorenachtige wedstrijden. Vooral omdat het persbericht zegt dat deze plek Carnage Hall heet en het volgende bevat:

"Welke gevaren wachten op je? Hoe kun je ze verslaan? Wat krijg je ervoor terug? Eén ding is zeker... het zal brutaal zijn!"

We zullen het volgende week zeker weten, want de volledige onthulling zal te zien zijn in de Gamescom Opening Night Live-show op 23 augustus.

HQ
Dying Light 2 Stay Human