Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Gen V

Bekijk de spin-off van The Boys, Gen V

Prime Video heeft een korte blik op de serie gedeeld voorafgaand aan zijn debuut volgend jaar.

We weten al een tijdje dat Amazon kijkt naar manieren om het universum van The Boys uit te breiden, en dat een van die wegen komt in de spin-offserie, Gen V. Welnu, nu heeft Prime Video een eerste blik op de serie gedeeld, als onderdeel van een korte trailer die ons een idee geeft van het soort chaos dat de cast van jonge superhelden zal doormaken tijdens hun tijd aan de Godolkin University.

HQ

Amazon heeft nog geen vaste releasedatum op Gen V gekoppeld, maar er wordt ons verteld dat het in 2023 naar Prime Video komt. Hieronder vind je een beschrijving van de serie.

"Gen V speelt zich af op Amerika's enige universiteit exclusief voor jongvolwassen superhelden (gerund door Vought International), en verkent het leven van hormonale, competitieve Supes terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen en strijden om de hoogste ranking van de school."

Gen V