Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Battlefield V

Battlefield 5 bevat nu in-game aankopen met echt geld

HQ

EA heeft Battlefield-valuta aan Battlefield V toegevoegd, die voor echt geld gekocht kan worden. Naast de nieuwe in-game valuta blijft Company Coin ook nog steeds beschikbaar in de Tweede Wereldoorlog-shooter, deze is te verkrijgen door te spelen.

Met Battlefield-valuta kunnen spelers in de Armory cosmetische voorwerpen aanschaffen, waarbij Epic-voorwerpen worden toegevoegd aan de huidige Common, Uncommon en Rare (die al verkrijgbaar zijn met Company Coins).

Binnenkort kunnen spelers in Chapter 3 van Battlefield 5's Tides of War (die sinds 28 maart beschikbaar is) de nieuwe valuta ook gebruiken voor Elite-soldaten. Elites zijn in principe speciale 'skins' om mee te spelen in de multiplayer (inclusief Firestorm). Deze bevatten speciale cosmetische voorwerpen, unieke stemmen en animaties. Ook bevatten ze een "Special Assignment" waarmee een uniek contactwapen kan worden vrijgespeeld. De namen van de eerste twee Elites, zijn Seamus en Ernst, waarover binnenkort meer bekend wordt.

Later dit voorjaar kunnen ook XP Boosts en Tier Catch-Ups worden aangeschaft met Battlefield-valuta, hiermee zijn Chapter Reward-voorwerpen vrij te spelen, zonder de daadwerkelijke missies daarvoor te spelen.

Er zijn twee valutapakketten beschikbaar: een Starter Pack en een Premium Starter Pack. Deze bevatten 'skins' en de nodige valuta (500 in de Starter en 3500 in de Premium Starter). De volledige inhoud is hier te bekijken.

Battlefield V is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Battlefield V