Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
artikelen

Schermtijd - juli 2022

We bekijken de meest verwachte films en series die de komende maand in première gaan.

HQ

Het is weer die tijd van het jaar waarin er weinig betere plekken zijn om aan de zomerse hitte te ontsnappen dan gewoon naar de bioscoop te gaan. Omdat dat het geval is, hebben we gekeken naar wat er de komende maand naar het grote scherm gaat, maar hebben we ook opnieuw een paar series en shows opgenomen die de komende weken op streamingdiensten zullen debuteren.

Voordat we aan de slag gaan met de aflevering van Screen Time van deze maand, een korte waarschuwing: we hebben onze keuzes gebaseerd op een Britse releasekalender , dus zorg ervoor dat u lokale vermeldingen controleert op nauwkeurige datums. Met dat uit de weg, laten we beginnen.

Stranger Things Seizoen 4 Volume 2 [Netflix] - 1 juli

Netflix heeft ons al een flinke teaser gegeven van wat Stranger Things Seizoen 4 te bieden heeft in het lange zeven afleveringen tellende Volume 1. Maar om het voorlaatste seizoen van de show af te sluiten, heeft Netflix nog twee laatste, twee uur durende afleveringen te serveren, en dat is precies wat we zullen krijgen met Volume 2 wanneer het op 1 juli debuteert. Dit beknopte deel is ingesteld om een aantal angstaanjagende verhaallijnen rond de nieuwe schurk Vecna af te ronden en zal de show klaarstomen voor zijn laatste uitje: seizoen 5, dat waarschijnlijk in 2023 zal verschijnen.

HQ

Minions: The Rise of Gru - 1 juli

Minions. Je houdt van ze of je haat ze. Maar waar we het allemaal over eens kunnen zijn, is dat Illumination opmerkelijk werk verricht door te animeren en ervoor te zorgen dat elk uitje waarin we deze schattige gele kerels zien, dwaas, licht en geweldig is voor het hele gezin. In deze volgende iteratie in de franchise werken de Minions samen met een jonge Gru, die aan zijn reis begint om een superschurk te worden. Zoals gebruikelijk is geweest voor de serie, wordt ons hier veel chaos en veel gelach beloofd, waardoor het een van de meest verwachte films van de maand is.

HQ

Thor: Love and Thunder - 7 juli

Na de gebeurtenissen van de Infinity Saga hebben we gewacht om te zien wat de toekomst biedt voor Chris Hemsworth's Asgardian Avenger, en nu is het eindelijk tijd om dat antwoord te krijgen. Deze film, opnieuw geregisseerd door Taika Waititi, zal Thor op een reis van zelfliefde zien, tenminste totdat een Mjolnir-lassende Jane Foster en een grote slechte god die de boze maniak vermoordt, gespeeld door Christian Bale, thors leven binnenwandelt. Met Russell Crowe, Tessa Thompson en de Guardians of the Galaxy die zelfs een verschijning maken, verwacht je een gekke galaxy-drafrommel.

HQ

The Sea Beast [Netflix] - 8 juli

Juli is echt niet verslappen als het gaat om geanimeerde projecten en ook Netflix werkt, beide categorieën waar The Sea Beast in valt. Dit avontuur speelt zich af in een wereld waar de zee wordt bewoond door enorme monsters en draait om een legendarische monsterjager die de taak heeft om voor een jong meisje te zorgen dat op zijn schip is opgeborgen. Met Karl Urban, Dan Stevens en Jared Harris die hun stemmen aan de cast lenen, verwacht je een nogal actievol avontuur.

HQ

Black Bird [Apple TV+] - 8 juli

Het komt niet vaak voor dat een Apple TV + -productie screentime haalt, maar het donkere, gruizige en opwindende karakter van de misdaadserie Black Bird maakte het een trefzekere inzending voor juli 2022. Met Taron Egerton in de hoofdrol als de crimineel Jimmy Keene, draait deze show om Keene die wordt overgebracht naar een gevaarlijke maximaal beveiligde gevangenis voor geesteszieken, allemaal als onderdeel van een deal met de FBI, waar hij naar verwachting seriemoordenaar Larry Hall zal overhalen tot een bekentenis om te voorkomen dat hij weer de wereld in wordt vrijgegeven.

HQ

Resident Evil [Netflix] - 14 juli

Het verhaal van Resident Evil is op dit moment al vaker in tv en film geportretteerd, maar dat weerhoudt Netflix er niet van om het ook eens te proberen. Deze versie van het verhaal speelt zich 30 jaar na de ontdekking van het T-virus af en draait om de zussen Jade en Billie Wesker op twee momenten in hun leven: zowel als ze willen overleven te midden van en lang na de virusuitbraak. Met Lance Reddrick in de hoofdrol als Albert Wesker, verwacht een show die spannend, angstaanjagend en waarschijnlijk ook een beetje bloederig is.

HQ

The Gray Man [Netflix] - 22 juli

Zoals we eerder al zeiden, is juli 2022 een behoorlijk grote maand voor Netflix, en hoewel de streamingdienst een paar verschillende grote projecten in de maak heeft, is het neusje van de zalm ongetwijfeld The Gray Man. Afkomstig van regisseurs The Russo Brothers, ziet deze film Ryan Gosling's bekwame CIA-agent Court Gentry het opnemen tegen Chris Evans 'besnorde schurk Lloyd Hansen, in een film die draait om Gentry die op de vlucht slaat en wordt opgejaagd door allerlei soorten huurmoordenaars nadat hij duistere geheimen van de inlichtingendienst heeft ontdekt.

HQ

DC League of Super-Pets - 29 juli

Als de wereld in gevaar is, wie bel je dan? De Justice League! Nou, deze keer niet, want de beroemde helden zijn ontvoerd en het is aan Supermans viervoeter Krypto de Super-Dog om in te stappen en de onfeilbare superhelden te redden. Gelukkig hoeft Krypto deze taak niet alleen aan te pakken, want hij heeft de hulp ingebracht van een paar andere huisdieren die ook krachten hebben gekregen, waardoor de League of Super-Pets is geworden. Met Dwayne Johnson, Kevin Hart, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne en Diego Luna in de hoofdrol als de viervoetige redders, heeft deze film zelfs een paar andere grote namen zoals John Krasinski en Keanu Reeves.

HQ

Daar hebben we het. Juli 2022 lijkt echt voor elk wat wils te hebben, of je nu van plan was om naar je lokale bioscoop te gaan of niet. Zoals gewoonlijk, zorg ervoor dat je over een maand terugkeert, om te zien wat augustus 2022 te bieden heeft in de film- en serieruimtes in het volgende deel van Screen Time.

Schermtijd - juli 2022
Schermtijd - juli 2022Schermtijd - juli 2022Schermtijd - juli 2022